Roadkill Comedy @ Barcode 8 juni

De laatste Roadkill Comedy van dit seizoen vindt plaats op 8 juni in de Barcode. Wie er niet bij kan zijn, zal moeten wachten tot 14 september voor de volgende editie.

De line-up:

SEPPE TOREMANS nam begin dit seizoen afscheid als vaste Roadkill MC om tonnen nieuw materiaal te schrijven. Nu is het moment aangebroken om dit materiaal samen met wat oude klassiekers op het publiek los te laten.

BART VANTIEGHEM staat al stevig wat jaren in het comedy circuit en heeft dus pakken ervaring. Je mag van hem alles verwachten: muziek, jokes of gewoon een gigantisch schilderij, alles kan. Verder is de man een geweldig goed cartoonist en ben je hem, zonder het te weten waarschijnlijk al eens tegengekomen in een of ander tijdschrift.

LATIF AIT zat begin dit jaar nog in de Humo’s comedy cup waar hij heel de Genkse c-mine op z’n kop zette. En zaterdag komt hij op het Roadkill podium nieuw materiaal testen.

Verder kunnen we verklappen dat er zeker één speciale gast aanwezig zal zijn: iemand die al zeer lang in binnen en buitenland met comedy bezig is maar op 8 juni iets zeer speciaals komt doen!

MC is Domien Vloeberghs.

De avond start om 21u. Inkom kost 5 euro.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.