Mobiele werkplektest: café Entrepot

Moet je ook soms je tijd doden tussen twee vergaderingen? Dan zoek je misschien een plaats om rustig wat te werken. Maar waar kan dat dan? Aangezien de vaartkom up and coming is en er heel wat nieuwe bedrijven de grond uit rijzen, deden we de test bij Café Entrepot.

Het café bestaat uit het voorste deel van wat vroeger de opslagplaats van de douane was. Hierdoor is de ruimte groot genoeg en kan je je eigen rustige werkhoek kiezen. Zelfs als er ook aan andere tafels of in de zetels vergaderd wordt, voelt dit nog niet storend aan. De muziek draagt ook bij aan deze sfeer: niet te luid en of te opdringerig. In het café vind je ook een aantal stopcontacten om bv. je pc op aan te sluiten.

’s Middags kan het hier wel drukker zijn. De vaartkom begint stilaan een nieuwe dynamiek te krijgen en dat merk je. Voor de middaglunch trekt het café intussen een groot aantal werknemers uit de nabije omgeving aan.

De oude loskade doet dienst als terras voor het café, vanwaar je een leuk zicht op de groeiende vaartkom. Hier werken vergt echter het beste van jezelf (en je concentratie), want het werfverkeer dat helpt om deze buurt mee vorm te geven, is frequent en luid. Hiervan merk je binnen dan weer niets meer en binnen enkele jaren zal ook dit wellicht anders zijn.

Conclusie:
Café Entrepot is een aangename en ruime werkplek, maar om te werken, mijd je best het terras en de middagpauze.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.