Start abonnementenverkoop 30CC seizoen 13-14

De abonnementenverkoop van 30CC voor het seizoen 2013-2014 start morgen, zaterdag 15 juni 2013 om 10.00 uur.

De essentiële informatie wordt hieronder kort samengevat (uitgebreide info op de website van 30CC onder Abonnementen).

De snelste weg om een abonnement te bestellen, is via de onlinemodule. Bestel je liever met het abonnementsformulier, dan kan je vanaf zaterdag terecht aan de onthaal- en ticketbalie in Tweebronnen.

Je bestelt online met een persoonlijke account. Vanaf dit seizoen schakelt 30CC over op nieuwe ticketsoftware. Om online vlot aan de slag te kunnen gaan, is het belangrijk dat je je vooraf (opnieuw) registreert. Ook als je al eerder online bij 30CC bestelde, heb je een nieuwe account nodig.

30CC biedt je dit seizoen vier interessante abonnementsformules aan:

  • het keuze-abonnement: vanaf vijf voorstellingen, uit het volledige aanbod
  • het jongerenabonnement: ben je -26 jaar dan heb je al een abonnement vanaf drie voorstellingen
  • het thema-abonnement ‘Hollandse Maatjes’
  • NIEUW! het familie-abonnement: vanaf drie voorstellingen uit het volledige familie-aanbod, speciaal gecreëerd zodat jij naast de kinderen zitten.

Online reserveren is zeer eenvoudig. In 5 stappen boek je de gewenste voorstellingen van het abonnement naar keuze. In het heldere stappenplan vind je alvast een duidelijk overzicht van het hele proces.

Kies je liever voor losse tickets? Die verkoop start op zaterdag 22 juni 2013 om 10.00 uur. 30CC garandeert op dat moment nog minstens 10% vrije plaatsen, in alle rangen. Ook dan is onlineverkoop de snelste weg.

 

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.