International School of Leuven werkt samen met Vrije Basisschool Terbank

De toekomstige International School of Leuven zal samenwerken met de Vrije basisschool Terbank-Egenhoven. Deze school zal een Engelstalig programma aanbieden zodat kinderen van buitenlandse studenten, onderzoekers en expats in Leuven school kunnen lopen. Deze internationale basisschool wordt opgericht door de stad Leuven, KU Leuven, IMEC en V.I.B. De opening is gepland op 2 september 2013, met andere woorden volgend academisch jaar.

De samenwerking met de lokale Vrije basisschool Terbank-Egenhoven maakt de integratie van de internationale leerlingen in de stad gemakkelijker. Nu donderdag 20 juni 2013 wordt het saemenwerkingsakkoord ondertekend. Naast het delen van de infrastructuur zal ook pedagogisch worden samengewerkt.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.