Beestige zomer voor kinderen en gezinnen in M

Weer of geen weer, in juli en augustus staat M – Museum Leuven garant voor een verfrissend programma op maat van kinderen en gezinnen. De zomeractie van Vlieg, de ABC-dierenstudio en de Vreemde Vogels-kinderhoek zorgen de hele vakantie lang voor een gezellig creatieve beestenboel in het museum. Ook tijdens één van de zeven zondagen kan het hele gezin komen zomeren in M.

De activiteiten in vogelvlucht:

  • Zeven zomerse zondagen: Namiddagen vol zomerse workshops en spannende zoektochten in het museum, voor het hele gezin.
  • Ugo’s universum: het familiespel: Op tocht door de tentoonstelling van kunstenaar Ugo Rondinone met een vogelkooitje vol expressie- en tekenopdrachten in de hand.
  • Fantaseren, experimenteren en creëren in de ABC-dierenstudio: Ontdek de wondere dierenwereld via een boeiend interactief parcours: schaduwtheater met dieren, dierenmaskers maken, camouflage… kiet zelf waarmee je aan de slag gaat!
  • Vreemde Vogels kinderhoek: Ben je een filosofeervogel, een artistieke vogel of een …vogel? Vreemde Vogel Marcel is jouw gastheer in de nieuwe kinderhoek van M. Je kunt er altijd binnen fladderen tijdens de openingsuren van het museum.
  • Kom uit en Vlieg: Vlieg heeft een schat verstopt in M! Vind jij hem, dan word je de trotse bezitter van een kunstwerkje van Koen Vanmechelen én kun je meewerken aan een reuzengroot kippenkunstwerk.

De toegang voor het museum is gratis voor kinderen jonger dan 13 jaar.

Meer info op www.mleuven.be/kinderenengezinnen !

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.