Leuvens verzetje

Vandaag vindt de eerste Critical Mass Bike Ride plaats in Leuven. Met deze fietstocht door Leuven, willen de fietsers laten zien dat niet alle fietsers hun fiets zomaar tegen gevels smijten, dat niet alle fietsers gevaarlijk en roekeloos rijden, dat fietsers in Leuven niet krijgen wat ze verdienen.  Hiermee pikt Leuven aan bij de wereldwijde verspreide traditie van Critical Mass Bike Rides. Een Critical Mass Bike Ride is geen organisatie, heeft geen politieke kleur, er is geen verantwoordelijke, geen masterbrein, er is alleen een blog, een flyer en een hoop fietsers die even snel verdwijnen als ze verschijnen.

De tocht start op de Oude Markt om 19.00u. Er is halverwege een pauze voorzien op de Bruul om iets te knabbelen en te drinken.

 

Daarom pikken we vanaf juni 2013 aan, of bij andere CMBR‘s.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.