Buurtfestival éCouter – 13 juli 2013

Na een geslaagde eerste editie van buurtfestival éCouter in augustus vorig jaar waren de reacties uit de buurt heel erg enthousiast. Gedreven door dat enthousiasme werd er besloten om een tweede editie te organiseren die zal plaatsvinden op 13 juli 2013.

Het principe blijft hetzelfde: een gezellig feest in de buurt van de Pieter Coutereelstraat en de Zevenslapersstraat met optredens en animatie voor jong en oud.

Dit jaar zijn er ook wat nieuwigheden. Zo wordt om 12.30 de aftrap gegeven met een free podium voor kinderen. Na al dat jonge geweld kan je bij een kopje koffie en een dessertje rustig bijpraten of kennis maken in een muzikale omkadering met plaatjes van toen. Ook kan je doorlopend genieten van randanimatie zoals kindergrime, springkasteel, een fotozoektocht, rad van fortuin, …

Vanaf 14.30 krijgen een aantal (minder) bekende bands een podium om zich te laten horen aan het aanwezige publiek. Er is voor heel wat variatie gezorgd, zodat in de loop van de avond verschillende stijlen en talenten aan bod zullen komen. De volledige line-up:

Het festival blijft jaar gratis met een eet-en drankaanbod aan democratische prijzen.

 

Meer info op www.ecouter-leuven.be/

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.