Picknick in het Park 2013

Naar ondertussen goede traditie vindt de ochtend van Hapje Tapje (dit jaar op zondag 4 augustus) opnieuw Picknick in het Park plaats in het Leuvense stadspark.

Het Leuvense stadspark wordt voor de gelegenheid herschapen tot een wonderlijke zoo: wilde beesten komen er smullen van een lekkere, zelfgemaakte picknick. Kinderen mogen zich verkleden en kunnen zich laten grimeren. De mooiste, leukste, grappigste outfits krijgen een originele verrassing.

De sfeer in het park wordt bewust gemoedelijk gehouden. Zonder muziek, zonder optredens. Als je je op voorhand inschrijft, krijg je gratis koffie of thee, een glaasje fruitsap, een smakelijke koffiekoek en het gegeerde Picknick in het Parkdekentje.
Om de afvalberg zo klein mogelijk te houden, vraagt de organisatie om zoveel mogelijk eigen bekers, mokken of borden mee te brengen.

Net zoals de voorgaande jaren zorgt Jeroen Meus voor lekkere en betaalbare recepten. Die vind je online op http://picknickinhetparkleuven.wordpress.com vanaf half juli. Vul je eigen picknickmand met deze of andere smakelijke gerechten en geniet met vrienden en familie in het knusse stadspark. De meest originele picknickmand wint een prijs.

Picknick in het Park 2012

Praktisch
Zondag 4 augustus 2013 van 10.00 uur tot 13.00 uur
Sint-Donatuspark (=stadspark met ingang in de Tiensestraat, de Vlamingenstraat en de Charles De Beriotstraat)
Inschrijven kan tot 31 juli 2013 via picknickinhetpark@leuven.be met vermelding van je naam en het aantal personen (volwassenen en kinderen).

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.