Volledige programma M-idzomer online

Begin augustus palmt het eigentijdse M-idzomer andermaal M in. De binnentuin vormt het sfeervolle decor voor een gesmaakt muziekprogramma met straffe namen als Trixie Whitley, Mulatu Astatke, Jacco Gardner en Nouvelle Vague. In M zelf maken grensverleggende dans- en theatermakers – denk aan Kamagurka of Waumans en Victoria – het mooie weer, naast de ongemeen sterke expo van Ugo Rondinone.

Op www.m-idzomer.be staat sinds een paar dagen het volledige programma. Het is zo opgebouwd dat je binnen elke discipline ontdekkingen kan doen. Vier dagen, acht genres en zesendertig voorstellingen. Genoeg om spannend te blijven en niet te veel om keuzestress te vermijden. Je hebt tijd om bijna alles te zien. M-idzomer is dan ook anders dan andere festivals. Organisatoren Het Depot, M en 30CC zetten volop in op maximaal genieten. Een prachtige plek, fantastische expo’s, geweldige podiumkunstenperformances, steengoede muziek en een relaxte sfeer vormen de basisingrediënten. Een glas lekkere wijn, een M-idzomercocktail of de perfect getapte pint maken het helemaal af.

Praktisch
do 1 + vr 2 + za 3 + zo 4/8, vanaf 17.30 uur, M-idzomer, in M, Vanderkelenstraat 28, Leuven
info & tickets: www.m-idzomer.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.