Zomerwandeling Leuven in kleur – kleur in Leuven

Het hele leven is vol kleuren. Maar ook al worden we er steeds door omringd, eigenlijk letten we er bijna nooit op. We zijn ons meestal alleen maar bewust van kleur op momenten dat die er vrijwel niet is of wanneer ze extra opvalt.

Tijdens deze wandeling bekijk je de stad door een gekleurde bril. Welke rol speelt kleur in de natuur, architectuur, politiek, het dagelijkse leven in Leuven?

De wandeling vertrekt nu woensdag 3 juli om 19, 19.15 en 19.30u aan de pui van het Stadhuis en wordt herhaald zondag om 10.30u.

 

Elke woensdagavond in juli en augustus staan er Leuvense gidsen klaar om 19u, 19.15u en 19.30u voor een boeiende tocht van zowat twee uur. De wandeling wordt herhaald de volgende zondag om 10.30u. Je hoeft niet te reserveren of betalen!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.