Zondag 7 juli opnieuw Repair Café in Leuven

Volgende zondag 7 juli 2013 wordt opnieuw een Repair Café georganiseerd, deze keer bij Wonen en Werken in Heverlee (IJzerenmolenstraat 2, vlakbij Spit VZW).

Wat is een Repair Café?
We gooien ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is, voorwerpen die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Op zondag 7 juli organiseren Wereldcafé Coop en Wonen en Werken vzw terug een Repair Café in Leuven. Dat is een plek waar (oude) kapotte gebruiksvoorwerpen gratis een tweede leven wordt gegeven. Repair Café Leuven zorgt voor het gereedschap en de know-how, jij brengt je kapotte spullen naar de reparateurs. Er zijn elektriciens, naaisters, timmerlieden, fietsenmakers … die samen met jou aan de slag gaan. Zo valt er altijd wel wat te leren. Heb je niets om te repareren, neem dan een kop koffie of thee en steek een handje toe bij een reparatie van iemand anders. Repair Café wil bovenal laten zien dat repareren leuk is en vaak heel makkelijk. Kom het ook eens proberen. Het goed gesprek krijg je er bovenop.

Wie wil mee repairen in het Leuvense Repair Café, kan op voorhand een mailtje sturen naar magda.peeters@wonen-en-werken.be

Praktisch:

  • Zondag 7 juli 2013 tussen 14:00 en 18:00
  • Locatie: Wonen en Werken, Ijzerenmolenstraat 2, heverlee

Een fotootje van Erik O van het Repair Café tijdens Artefact in het STUK:
ARTEFACT Leuven 2013

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.