Zomer in M!

De zomer is eindelijk aangebroken en dat zullen we geweten hebben. Tijdens de zomermaanden kan je in M terecht voor allerlei verfrissende activiteiten. Een greep uit het aanbod:

Zomerbar
Saint-Tropez was nog nooit zo dichtbij! Van 18 tot en met 30 juli openen M en café Congé de zoMerbar op het dak van M. Je kan er: zien, gezien worden, aperitieven, borrelen, comedy of een concert meepikken, tapas proeven, een balletje petanquen of simpelweg genieten van een mooie zonsondergang over Leuven.

Happy Hour met beidaardconcert
Vanop het dakterras van M is het uitzicht op de universiteitsbibliotheek en haar toren fantastisch. En de klank is dat ook! De beiaardiers, Luc Rombouts en gasten, kiezen hun nummers elke week volgens een ander thema en jij geniet van een gratis concert. Zo is je donderdagavond tussen 19.00 en 20.00u gegarandeerd een happy hour! Koop je één drankje? Dan krijg je er eentje gratis. Bekijk de volledige agenda.

Beleef met het gezin een beestige zomer in M!
Weer of geen weer, M staat paraat met een verfrissend programma op maat van kinderen en gezinnen. Van vrolijke vogels tot eigenzinnige kippen. Ontdek met je (klein)kinderen welke kunstige beestenboel het deze zomer wordt in M!

De Zeven Zomerse Zondagen zijn ook deze zomer weer van de partij. Een spannende zoektocht of een workshop, ontdek ze allemaal. Tijdens de zomer strijkt de ABC-dierenstudio neer in M. Ontdek de wondere dierenwereld!

Een overzicht van alle activiteiten met kinderen in M.

En tot slot is er natuurlijk het onvolprezen M-IDZOMER

De redactie van Leven in Leuven hoopt jullie tijdens één van deze M-events tegen het lijf te lopen!

 

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.