Urban Trad – Beleuvenissen 2013

Vrijdagavonden in juli staan traditiegetrouw in het teken van Beleuvenissen. Is het toeval dat de zomer net besloot een tandje bij te steken tijdens de eerste editie van 2013? Wij hier bij Leven in Leuven menen van niet! De terrasjes zaten alvast goed vol en Urban Trad wist de toeschouwers te bekoren met een mooie mix van folkmuziek uit verschillende landen. Sanomi werd luidkeels meegebruld door de talrijk opgekomen fans en de drie doedelzakspelers in traditionele Schotse outfit zorgden voor een hoogtepunt op het podium van de Oude Markt.

Enkele sfeerbeelden.

Urban Trad - Beleuvenissen 5 juli 2013

Urban Trad - Beleuvenissen 5 juli 2013

Urban Trad - Beleuvenissen 5 juli 2013

Urban Trad - Beleuvenissen 5 juli 2013

Meer foto’s op flickr.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.