Zomerwandeling Kessel-Lo op kop

Tijdens deze zomerwandeling worden de nieuwe ontwikkelingen in Kessel-Lo onder de aandacht gebracht en krijg je een idee van het toekomstige gezicht voor de stationsomgeving met woningen, pleinen, winkels, hotels, kantoren en groen. Daarna wordt de wandeling verdergezet naar de voormalige werkplaatsen van de NMBS waar een nieuw woon- en parkgebied in het nieuwe hart van Kessel-lo vorm krijgt.

Vertrek: station Leuven standbeeld Martelarenplein. Einde: Centrale werkplaatsen Diestsesteenweg.

Foto’s van Leuven Weleer,

Elke woensdagavond in juli en augustus staan er Leuvense gidsen klaar om 19u, 19.15u en 19.30u voor een boeiende tocht van zowat twee uur. De wandeling wordt herhaald de volgende zondag om 10.30u. Je hoeft niet te reserveren of betalen!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.