Piknik Musik op 14 juli in het Stadspark

De eerste editie van Piknik Musik van 2013 zal (als je de weersvoorspellingen mag geloven) alvast kunnen rekenen op een stralend zonnetje. Begin dus je picknickmand almaar te pakken.

Om 13u start deze feesteditie met Pukaz en Solco. Daarna laat DJ Saucisse de Franse feestdag niet onopgemerkt voorbij gaan. Sven De Leijer bewijst met de Discosluts dat hij het volk ook met goede muziek kan opwarmen. Waarop 72 Soul en Soulscape met ‘soul’ de avond in schoonheid afsluiten. Wie hier nog niet genoeg aan heeft, kan in Café Apero het feest tot in de late uren voort zetten.

Geen Piknik Musik zonder een petanquetoernooi. Ook dit jaar passeert JeuDeBouLeuven weer langs de Piknik velden.  Na een eerste unieke manche op het dak van M, kan je een nieuwe poging wagen om dat gegeerde ticket voor de grote finale op 8 september te bemachtigen.  Het wordt dit keer een speciale editie met rechtstreekse uitschakeling. Inschrijven kan ter plekke vanaf 14u, het toernooi start om 15u. Wees op tijd want de plaatsen zijn beperkt!  Meer info omtrent de tweede manche en de rest van het toernooi vind je op JeuDeBouLeuven.

Wie zelf geen picknickmand mee heeft, kan genieten van een aanbod van de lekkerste Leuvense delicatessezaken. Je kan er ook Vlaams-Brabantse streekproducten ontdekken, zoals streekbiertjes streek-appelsap en heerlijke ambachtelijke vanillewafels. Piknik Musik is volledig gratis!

Een terugblik op de vorige edities:

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.