Beleuvenissen Franse Chanson

Voor mijn tweede Beleuvenissen dit jaar trok ik naar de Oude Markt en de Vismarkt.

Tussen de 2 optredens op de Oude Markt door vlug even over en weer naar Jo Lemaire op de Vismarkt. Met deze kranige dame wist de Vismarkt mij ook dit weekend te bekoren. Een gans andere sfeer dan op de Oude Markt. Meer intiemer, gezelliger, minder druk.

Gelukkig niet te lang blijven plakken en net op tijd terug op de Oude Markt om de start van Gérard Lenorman mee te maken.

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Beleuvenissen Franse Chanson”

JustMe
(on juli 15th, 2013 at 8:43)

Wij waren er ook bij op de oude markt, inderdaad heel veel volk, alleen jammer dat Gerard L ervoor gekozen heeft om zijn nieuw reportoire voor te stellen aan het publiek, en zijn klassiekers als bis-nr bewaard heeft….

 
annemie mathues
(on juli 18th, 2013 at 12:27)

Gérard was zijn schattige zelf en deed zijn best, maar de klank op de oude markt was HELAAS SCHABOUWELIJK! Ik heb het hele plein afgelopen om een plaatsje te zoeken, waar die toch een beetje draaglijk zou zijn, maar tevergeefs!
Ik vind het ook SCHANDALIG dat een van de café’s, de ALEGRIA, om het maar bij naam te noemen, het niet eens nodig vond om zijn muziek uit te schakelen tijdens het concert van Gérard.
P.S. Jammer dat Gérard moeilijk ondergebracht kan worden bij folk of jazz, want ik had hem veel liever in het Brusselse groentheater gezien, waar de klank ALTIJD perfect is! Den pluim voor Brosella !