Jeugdcentrum Vleugel F stimuleert anderstalige nieuwkomers tot jeugdwerk

Creatieve en ondernemende jongeren zijn de spil op de Leuvense speelpleinen. Jeugdcentrum Vleugel F organiseert samen met JES vzw een animatorencursus voor nieuwkomers en jongeren die niet via het reguliere jeugdwerk worden bereikt. De jongeren behalen het attest animator in het jeugdwerk.

Jeugdcentrum Vleugel F doet extra inspanningen om deze groep te bereiken. Dit vergt veel, maar is meer dan de moeite waard. Momenteel volgen 12 Leuvense jongeren deze intensieve animatorencursus. Ze maken kennis met het stedelijk jeugdwerk, leren kinderen en tieners begeleiden en ontwikkelen hun eigen creativiteit. Na vier dagen theorie en spelbagage is het tijd voor de praktijk!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.