zoMerbar opent de deuren!

Donderdag 18 juli is het zover. Vanaf 17.30u begint het te zoMeren op het dak van M-Museum Leuven. De weersvoorspellingen beloven alvast zalig zomerse temperaturen. Wees zeker op tijd want de plaatsen zijn beperkt en gegeerd. Vol is vol! Ben je toch te laat? Niet getreurd, er zijn 12 kansen om eens tot boven te geraken.

zoveel Meer dan een bar…
zoMerbar is een unieke plek in Leuven met het prachtige architecturale kader van het M-museum tussen de Leuvense daken, verrijkt met een design interieur. Je kan er genieten van een eigentijdse drankkaart of smullen van tapas en slaatjes van de hand van Kwinten De Paepe en zijn ‘Men about Food’.

Maar de zoMerbar is meer dan een bar. Elke avond is er een speciale activiteit voorzien; van concerten en DJ-sets tot comedy en dansperformances. Voor een volledig overzicht kan je op deze facebookpagina terecht.

De zoMerbar is vrij toegankelijk!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.