23ste editie Colora festival

Vorig jaar bleek het driedaags festivalweekend op de nieuwe buitenlocatie, de twee binnenpleinen van school De Zevensprong, een succes. Ook de integratie van het jonge Cha Cha festival van de Belgisch-Congolese organisatie Bana Leuven in het Colora festivalweekend was een meerwaarde. Daarom wordt de drieëntwintigste editie van Colora festival opnieuw ingezet met een zomers driedaags festivalweekend op dezelfde locatie, met de enthousiaste medewerking van Cha Cha festival en school De Zevensprong.

De in 2010 gelanceerde concertavonden tijdens het jaar op diverse locaties en een gratis caféconcertencircuit worden ook voortgezet. Colora festival blijft zo een kwaliteitsvol, gezellig en kleinschalig wereldmuziekfestival. Via de universele taal muziek wenst de organisatie het positieve van de interculturele samenleving in de verf te zetten.

Tijdens het zomerse festivalweekend is er ruimte voor infostands en interculturele ontmoeting. De uitgebreide drankkaart, befaamde Coloracocktails en gekleurde hapjes en eten blijven behouden. Tijdens deze driedaagse zijn diverse randactiviteiten en (kinder)animatie voorzien, gaande van een fototentoonstelling over Albinisme over kortfilms voor jong en oud tot diverse workshops, een springkasteel en grime.

Als het regent, vinden de concerten binnen plaats.

Praktisch
Het festivalweekend vindt op 23-24-25 augustus plaats op de binnenpleinen van De Zevensprong. Meer informatie vind je op www.colora.org of via de facebookgroep van Colora festival.

vvk, -26, +55 : € 7/ combi: € 18;
kassa: € 10/ combi: € 27 – 14 gratis
cultuurwaardebon geldig

vvk: Leuvense Wereldwinkels, Sax, Music Center en alle Fnac-vestigingen (0900/00 600)

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.