Provinciedomein Kessel-Lo mooiste loopplek van Vlaanderen

De voorbije maand gingen lezers van het running.be magazine, het lijfblad van de Vlaamse loper, op zoek naar het mooiste loopplekje van Vlaanderen. Het Provinciedomein Kessel-Lo kwam als winnaar uit de bus. Met 296 stemmen ging het Vlaams-Brabantse recreatiedomein de Scheldeoever/Kalkense Meersen in Oost-Vlaanderen, het Schulensmeer in Limburg, de Kalmthoutse Heide in Antwerpen en de Kemmelberg in West-Vlaanderen vooraf.

Loper Peter Boels, die het Provinciedomein bij running.be genomineerd had, beschrijft de plek als volgt: “Rondjes lopen rond de grote vijver is zalig. De rust die de vijver uitstraalt en de eendjes waar je bij momenten langs moet slalommen, maken dit tot een mooie loopplek.”

We zijn uiteraard heel blij met deze ‘titel’“, zegt Walter Zelderloo, gedeputeerde voor de provinciedomeinen. “Externe waardering bevestigt de inspanningen die we leveren om van onze provinciedomeinen pareltjes van recreatie te maken.

Lopen jullie graag eens een toertje in het Provinciedomein?

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.