Trixie Whitley – M-idzomer 2013

Charmante chaos, dat is voor mij de samenvatting van het optreden van Trixie Whitley op M-idzomer. Gekleed in een lange, zwarte, stijlvolle jurk, het platinablonde haar strak naar achteren, zag Trixie er kwetsbaar uit, zo alleen op het podium in de tuin van M. Zichtbaar zenuwachtig (wat ze later ook bevestigde) begon ze na een ietwat nerveuze soundcheck aan haar optreden.

Trixie opende haar set achter de piano. Ongelooflijk wat een stem deze deze frêle jongedame bezit! Wel jammer dat door een cocktail van zenuwen en perfectionisme de set regelmatig werd onderbroken. “Horen jullie de gitaar wel?” en dan raakte de draad van de versterker van haar gitaar nog los ook. En er was beslist ook iets mis met de elektriciteit. Volgende keer beter soundchecken?

Gelukkig was het publiek vergevingsgezind en klonken er regelmatig aanmoedigende kreten uit de kelen van de fans. En door haar ontwapenende houding, vergaf je haar deze kleine foutjes. Van deze jongedame mogen we nog veel mooie muziek verwachten!

M-idzomer - 1 augustus 2013

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.