Waumans & Victoria – M-idzomer 2013

Vol spanning woonde ik zaterdagavond de première bij van “Extravaganza”, de talkshow van het Belgisch-Nederlandse schrijversduo Waumans & Victoria.

Hun show was een leuk literair variété-spektakel doorspekt met humor en muziek mede dankzij hun drie bijzondere gasten: de eerste die de revue passeerde was de Vlaamse Schrijfster Saskia De Coster die via het Extrava-Ganzenbord een aantal vragen voorgeschoteld kreeg over haar nieuwe roman “Wij en ik”.  Op het einde las ze het meest dramatische fragment voor uit haar nieuwste boek.

De tweede gaste van Waumans & Victoria was voor mij de toprevelatie van M-idzomer:  de Nederlandse rockchick “Elle Bandita” uit Rotterdam.  Ze kwam niet alleen heel grappig uit de hoek maar ze bracht ook een ijzersterk rocknummer uit haar nieuwste CD!  Ik was meteen fan!

De laatste gaste van W&V was de Nederlandse muzikale auteur Nyk de Vries, die een korte grappige bloemlezing gaf uit zijn boek ” De dingen gebeuren omdat ze rijmen”, een bundel prozagedichten.

M-IDzomer festival Leuven (03/08/2013)

M-IDzomer festival Leuven (03/08/2013)

M-idzomer Festival Leuven (03/08/2013)

M-IDzomer festival Leuven (03/08/2013)

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.