Zaterdag finale KU Leuven Students on Stage tijdens Marktrock

Dit jaar vindt de vierde editie van KU Leuven Students on Stage plaats. Met deze wedstrijd wil KU Leuven jongeren aansporen hun talenten te ontplooien en beginnende bands de kans geven om op een groot podium te staan. In mei vonden al vijf voorrondes plaats in de regio’s Kortrijk, Gent, Antwerpen, Hasselt en Leuven. Per voorronde selecteerde de jury één finalist. Een zesde band werd via de website rechtstreeks naar de finale op Marktrock gestemd.

De finale van KU Leuven Students on Stage vindt plaats op zaterdag 10 augustus tijdens Marktrock, op de Grote Markt in Leuven. De jury selecteert de winnaar, die later die dag mag optreden op het hoofdpodium op de Oude Markt. Deze winnende band speelt op 7 september ook op het podium van het Crammerock festival in Stekene.

Lineup voor zaterdag 10 augustus 2013:

De winnaar speelt dezelfde dag om 16:45 op de Oude Markt tijdens Marktrock.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.