Florence Minder – Good Mourning Ovstbil – M-idzomer 2013

Een Vlaamse première in M-idzomer, daar moesten wij natuurlijk bij zijn!

In zaal 5 stond de zenuwachtige en depressieve Florence Minder het publiek op te wachten met een jachtgeweer in de hand. Hmm, depressieve mensen en jachtgeweren, zou dat wel goed aflopen? In 30 minuten schotelde de Zwitserse artieste ons de verschillende stadia van het rouwproces voor, in Engels met een dik Franstalig accent (gelukkig werd er voor ondertitels gezorgd). Om korte metten te maken met haar problemen creëerde ze een Amerikaanse versie van zichzelf. Maar of dit voldoende zou zijn om de depressie te overwinnen?

Een heel herkenbare voorstelling die niemand onberoerd zal laten.

M-idzomer - 4 augustus 2013

M-idzomer - 4 augustus 2013

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.