Mungu Cornelis en MC Thomas Smith – M-idzomer 2013

Tijdens M-idzomer probeer ik altijd wat stand-up comedy mee te pikken om zo jong talent aan het werk te zien. En eerlijk gezegd, een naam als Mungu Cornelis kom je niet vaak tegen in het Vlaamse comedywereldje. Ik was dan ook erg benieuwd naar de try-out van deze man.

Voordat we Mungu aan het werk zagen, warmde MC Thomas Smith het publiek op. Kwam je later binnen, kuchte je op verkeerde wijze of richtte je een al te grote lens op hem (ikzelf) dan werd je het slachtoffer van één van zijn grappen. Een perfecte opwarmer, want het publiek lag in een deuk.

Daarna was het de beurt aan Mungu, sympathiek én geadopteerd, zo leerden we. Goeie grappen wisselden zich af met wat minder materiaal, daarvoor dient zo’n tryout natuurlijk. Maar de man heeft talent, dat is duidelijk. Hij was dan ook niet voor niets finalist in Humo’s Comedy Cup. Al hoop ik dat hij het kassaverhaal verzonnen heeft, zoniet: respect voor zijn vriendin!

M-idzomer - 1 augustus 2013

M-idzomer - 1 augustus 2013

M-idzomer - 1 augustus 2013

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.