Nouvelle Vague – M-idzomer 2013

De Franse coverband Nouvelle Vague zorgde voor een spetterende afsluiter op zaterdagavond. Het recept van Nouvelle Vague is simpel: klassiekers uit de punk en de new wave in een warm, sfeervol bossa nova-jasje gestoken en uitgevoerd door drie spectaculair gehakte dames die nog kunnen zingen ook. In 2010 vond Nouvelle Vague zichzelf opnieuw uit met het album ‘Couleurs Sur Paris’, waarin ze Franse rocksongs uit de jaren ’70 en ’80 herwerkten tot chansons en folkpop.

Nouvelle Vague is een spetterende combinatie van een visueel aantrekkelijke act met goed in het oor liggende bekende nummers. En dat de dames zich voorgenomen hadden er in M een fijn feestje van te maken, werd al snel duidelijk. De onmogelijk hoge hakken werden uitgeschopt en het publiek werd vergast op allerlei fijne choreografieën.

Afsluiten deden de dames met een intieme versie van ‘In A Manner Of Speaking’ van Tuxedomoon gezeten op de rand van het podium. Dit tot groot enthousiasme van zowel de mannen als de vrouwen in het publiek.

Nouvelle Vague was een regelrechte publiekslieveling en een plezier om te fotograferen, zoveel moge duidelijk zijn.

M-dizomer - 3 augustus 2013

M-dizomer - 3 augustus 2013

M-dizomer - 3 augustus 2013

M-dizomer - 3 augustus 2013

M-dizomer - 3 augustus 2013

M-dizomer - 3 augustus 2013

M-dizomer - 3 augustus 2013

M-dizomer - 3 augustus 2013

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.