Piknik Musik viert tiende editie

Het is zover. Piknik Musik zit reeds aan haar tiende editie sinds het prille begin in 2009. Op zondag 18 augustus wordt dit gevierd met een groots feest.

De tiende editie vindt plaats op de grootste en mooiste locatie van Leuven: het provinciaal domein. TwoTimes, King Rick, Bobby Ewing & Lars Capaldi (discobar Galaxie), The Mixfitz en Raoul Lambert komen de beste plaatjes draaien en er zijn 7 eetstanden om de aanwezigen van een lekkere picknick te voorzien.

Wie even alle drukte wil onvluchten kan zich laten verwennen op de Piknik Rustik stand. Van 14u-18u kan je jou vakkundig laten masseren. Is dit nog niet voldoende dan kan je een uurtje de aarde ontstijgen tijdens een yoga sessie van Puro & Yoga. Er start een sessie om 15u en 17u, neem best een handdoek of matje mee.

Geen Piknik Musik zonder een goede petanque. Voor het tweede jaar op rij komt JeuDeBouLeuven langs op de picknickplaats. Wil je je nog plaatsen voor de grote finale op 8 september dan is dit de laatste kans. Inschrijvingen starten vandaag vanaf 15u bij JeuDeBouLeuven.

Om te vieren dat  Piknik Musik nu al 3000 volgers op facebook, wordt zondag de aftrap gegeven met een gratis vat!

 

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.