Derde Tofsportnacht op 24 augustus 2013

Op zaterdag 24 augustus is de Leuvense Oude Markt het decor voor de 3de editie van de Tofsportnacht. Vanaf 14.30 uur is er het polsstokgala met heel wat Belgische en internationale toppers. Vooral tijdens de elitewedstrijden van de vrouwen (vanaf 17 uur) en de mannen (vanaf 19.30 uur) hangen er records in de lucht.

Vanaf 19 uur start op diezelfde Oude Markt ‘Leuven Sprint‘, een ludieke avondloop van drie kilometer, die zich een weg baant doorheen het stadshart. Het parcours ligt bezaaid met hindernissen en gaat dwars door historische gebouwen, waaronder het Pauscollege en de Universiteitshallen. Iedereen vanaf 12 jaar kan deelnemen aan deze ‘city run': van recreant tot topsporter, individueel of in groep, met familie of met vrienden. Er is een riante prijzenpot voor de snelste lopers, maar het draait vooral om plezier en de feeĆ«rieke locatie.

En voor wie geen zin heeft om te lopen, zijn er genoeg terrasjes om van dit amusante schouwspel te genieten. Spektakel en ambiance verzekerd!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.