Den Babbelplansjei, speakers’ corner in de Tiensestraat

Ligt er iets op je lever, zit je met een kleine of grote ergernis, heb je een geweldig idee en wil je dit delen met je medemens? Vind je die sociale media van tegenwoordig helemaal niets en wil je rechtstreeks overtuigen met je retorisch talent?

Elke zaterdag vanaf begin september is er één manier en één plaats waar dit allemaal kan: de mooi vernieuwde Tiensestraat aan het pas gerestaureerde Valkcollege (waar men goedgebekte juristen vormt). Vanaf een klein podium met lessenaar spreek je vrank en onbevreesd de voorbijgangers toe. Overtuig hen, ga met hen in discussie en zie je aantal toeschouwers groeien. En misschien geraak je je ei wel kwijt of vind je een oplossing voor je probleem.

Het is uiteraard de bedoeling dat de woordenwisseling niemand kwetst of beledigt.

Deze Leuvense speakers’ corner kreeg de welluidende naam “Den Babbelplansjei”. Leven in Leuven is alvast benieuwd of dit de start zal worden van een nieuwe Leuvense traditie. Een mooie kans om zelf jouw stem te laten horen in tijden woorden als inspraak en participatie vlot van de tong rollen.

Praktisch
Vanaf 31 augustus elke zaterdag om 16 uur in de Tiensestraat.
Wil je ook je zegje doen, reserveer dan jouw moment bij Toon Van Eyck, Tiensestraat 13-15 of stuur een mail naar info@van-eyck.be waarin je je kort voorstelt en aangeeft welk onderwerp je wil behandelen.

Alle info op Facebook.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.