fABULEUS audities

In september 2013 gaan fABULEUS en NBprojects op zoek naar jongeren die willen meewerken aan de nieuwe jongerenproductie liefdesverklaring van Nicole Beutler en Magne van den Berg. fABULEUS en NBprojects zoeken jongeren tussen 16 en 23 jaar die graag bewegen, muzikaal zijn en die met veel overtuiging een tekst kunnen brengen op een podium (een poptekst, een speech, slam poetry, …). Jongeren die bovendien kunnen beatboxen, hebben een streepje voor.

Repeteren en op tournee gaan is een spannende en onvergetelijke ervaring, dus als je denkt dat dit iets voor jou is, moet je niet twijfelen: schrijf je in voor de auditieworkshop, neem een micro en begin al vast te oefenen!

Praktisch
Wanneer? Auditieworkshop op 7 en 8 september 2013
Waar? Openbaar Entrepot voor de Kunsten (OPEK), Vaartkom 4, Leuven
Inschrijven en info? elea@fabuleus.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.