Heropbouw Lüdenscheidsingel deze week gestart

Het Agentschap Wegen en Verkeer meldt dat dat ze deze week (week van 26 augustus 2013) terug starten met de heropbouw van het viaduct van de Lüdenscheidsingel: het deel tussen de Mechelsesteenweg (N26) en het Engels Plein wordt eerst terug opgebouwd. Ondertussen wordt verder gewerkt aan de afbraak van andere delen van het viaduct, waardoor de Kolonel Begaultlaan en de Aarschotsesteenweg ‘s nachts nog steeds beurtelings afgesloten worden.

Enkele nuttige data:

  • De Lüdenscheidsingel blijft nog tot eind 2013 afgesloten.
  • Tot eind september worden de Kolonel Begaultlaan en de Aarschotsesteenweg (N19) ‘s nachts beurtelings afgesloten tijdens de afbraakwerken.
  • Vanaf 16 september wordt de Schuiteniersbrug gedurende een week afgesloten. Dit is de stalen basculabrug over het Kanaal Leuven-Dijle op de Kolonel Begaultlaan in Wilsele onder het viaduct van de A2/E314.

Meer informatie kan je vinden in het persbericht van het agentschap Wegen en Verkeer.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Heropbouw Lüdenscheidsingel deze week gestart”

Carolien
(on augustus 27th, 2013 at 16:46)

Gisterenavond waren ze er rond kwart na negen nog hard aan het werken.