Vlierbeekse feesten 2013

Voor de 34ste maal zorgt Chiro Vlierbeek voor een hele resem activiteiten in de unieke omgeving van de Abdij van Vlierbeek. Voor de gelegenheid zal er een grote feesttent geplaatst worden.

Een greep uit het feestprogramma: op vrijdag is er een grote quiz voor de bollebozen. Sportievelingen komen aan hun trekken met de tweede Vlierbeekriders Cycing Tour. Zaterdag en zondag is er een mossel-restaurant of groot terras voor de Bourgondiërs. Daarnaast bouwen de Vlierbeekse Feesten aan een stevige traditie op het vlak van comedy. Deze keer zullen William Boeva en Bert Gabriëls op zaterdagavond Vlierbeek omtoveren tot een ‘World of Comedy’. Zondag ten slotte, is er voor elk wat wils met een grote rommelmarkt, kinderanimatie verzorgd door Chiro Vlierbeek of een expositie van Bart Koolen in de Winterkapel. Stoere gasten kunnen zich bewijzen in de grote bakken-stapelcompetitie.

Kortom: in het weekend van 6 tot 8 september viert Vlierbeek feest!

Alle info op www.vlierbeeksefeesten.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.