Milow – Homecoming Christmas Concerts

Net als vorig jaar zet Het Depot de kerstdagen in met enkele concerten van Milow. Zijn hometown Leuven is overigens de enige Belgische stad waar hij dit jaar optreedt.

Wie vorig jaar bij zijn Homecoming Christmas Concerts kon zijn, weet dat Milow live aan het werk zien een totaalervaring is. Net als vorig jaar gaat de opbrengst van de exclusieve eindejaarsconcerten in Het Depot naar een goed doel, het schoolproject Tuburan Institute in de Filipijnse stad Davao.

Het bijzondere verloop van Milow’s carrière is ondertussen welbekend. Op slechts vijf jaar groeide de singer-songwriter uit van jongen uit het Vlaams-Brabantse Wespelaar tot muzikaal talent met nummer 1 hits, platinum albums, uitverkochte zalen en een eigen platenlabel. Momenteel werkt hij aan zijn carrière in de VS.

Dat 19 en 20 december twee bijzondere avonden worden in Het Depot, staat met andere woorden nu al vast. Haast je, want de tickets zullen snel uitverkocht zijn.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.