HiddenCity kan 50 handelszaken rolstoeltoegankelijker maken

Hidden City, de organisatie die ijvert voor een toegankelijkere stad voor personen die belemmerd zijn in hun mobiliteit, ontving een bijdrage van AB InBev waardoor Hidden City 50 hellende vlakken kan aanbieden en op die manier 50 handelszaken rolstoeltoegankelijker maken.

De Adviesraad Toegankelijkheid en Red De Stoep geven tips aan de handelaars over de ruime toegankelijkheid van hun zaak en een hellend vlak is vaak al een nuttige aanpassing om een handelszaak toegankelijker te maken voor rolstoelgebruikers of mensen met een andere functiebeperking. Dankzij de bijdrage van AB Inbev kunnen nu 50 Leuvense bedrijven een dergelijk vlak installeren. Hidden City voorziet 3 verschillende types hellende vlakken, afhankelijk van de te overbruggen hoogte.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.