Vaartkomopzondag 2013

Op zondagnamiddag 8 september 2013 organiseren de stad Leuven, het AGSL en verschillende partners samen voor de derde keer Vaartkomopzondag. Tussen 13.00 uur en 18.00 uur kan je de veranderingen in de Vaartkom ter plaatse ontdekken, je komt te weten waar al de huidige werken in de toekomst toe leiden, je kan uitzonderlijk in bepaalde gebouwen en op werven en je kan genieten van een klaprozentuin op de Keizersberg en van allerlei optredens. Dit jaar kunnen de aanwezigen namelijk genieten van een reeks optredens van (opkomend) Leuvens talent op verschillende plekken in de Vaartkom en op de Keizersberg.

Het Centraal onthaalpunt van Vaartkomopzondag bevindt zich in De Hoorn in de Sluisstraat. Hier kan je terecht voor uitleg bij het dagprogramma en programmaboekjes.

Bekijk het volledige programma.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.