OHL Swings!

OHL steunt Bart Swings in zijn zoektocht naar voldoende fondsen. Om zijn streven naar topresultaten op de Olympische Winterspelen in Sochi te bereiken, lanceerde Bart Swings zoals jullie ongetwijfeld allemaal weten een crowdfunding initiatief: www.steunbartswings.be. Oud-Heverlee Leuven heeft na de lancering van dit initiatief contact opgenomen met Bart Swings en diens manager-trainer (Bart Veldkamp). Als voetbalclub leeft OHL namelijk ook van zijn fans! Bart Swings is als Leuvenaar al een fervent supporter van OHL en OHL wilde, als sportlocomotief van de streek, graag mee de schouders onder deze actie zetten.

Om Bart in ideale omstandigheden naar Sochi te loodsen hebben OHL en Bart Swings 2 initiatieven op poten gezet.

Bij OHL-Charleroi geeft Bart samen met Kinepolis de aftrap. Er zullen die wedstrijd ook steunstickers te koop zijn in het stadion en OHL roept op om te sms’en voor Bart.

De hoofdmoot komt nog iets later: Bart Swings wordt peter van de studentenactie.
Studenten kunnen voor € 15 een ticket inclusief 5 consumpties kopen voor de wedstrijd OHL-Bergen op 30 oktober. Per studententicket gaat er € 5 naar Bart Swings.
Vorig jaar waren er meer dan 1500 studententickets verkocht bij de wedstrijd OHL-KV Mechelen.

Bart Swings: “Als student en supporter van OHL is dit de ideale actie. Ik hoop echt dat er meer studenten komen dan vorig seizoen! 15 euro is vaak al een flinke hap uit het weekbudget van een student, maar hier krijgen zij en ik nog eens echt waar voor hun geld.” Bart Swings heeft al meer dan € 79.000 opgehaald, de doelstelling is € 300.000 op te halen.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.