Kamer van Koophandel Leuven ontvangt award van Nathalie Arteel

Tijdens het tweede luik van de jaarlijkse PLATO Ondernemerscafés op 23 augustus 2013 reikte Nathalie Arteel de felbegeerde ‘Recognition of the Month’-award uit aan Voka – Kamer van Koophandel arr. Leuven.

Deze award wordt slechts sporadisch uitgedeeld aan bedrijven die het verschil maken op het gebied van klantvriendelijkheid en professionalisme in contact met hun klanten en leveranciers.

Deze award is volledig de verdienste van mijn team”, het was duidelijk een trotse Peter Van Biesbroeck, die als algemeen directeur van Voka – Kamer van Koophandel arr. Leuven de ‘Recognition of the Month’-award in ontvangst mocht nemen. “Het is voor ons een hele eer om deze award te mogen ontvangen. We zullen er dan ook alles aan doen om in deze richting verder te gaan.

De award werd uitgereikt door Nathalie Arteel die zich met haar bedrijf Arteel Group specialiseert in erkenning als motivator voor bedrijven en hun werknemers. “Het is belangrijk om de mensen die zich dagelijkse inzetten voor de klanten en leveranciers van hun bedrijf op tijd en stond in de bloemetjes te zetten”, zegt Nathalie Arteel. “Op regelmatige basis zet ik dan ook het meest klantvriendelijke en professionele team dat ik tegenkom in de kijker met deze award. Ik baseer me dan op de laatste tien bezoeken of contacten die ik had met het bedrijf of de organisatie in kwestie.

Het doel van de ‘Recognition of the Month’-award, die overigens niet elke maand wordt uitgereikt, is om positief gedrag van werknemers van klantgerichte bedrijven aan te moedigen en verder te stimuleren. Het is de eerste keer dat deze award niet aan een bedrijf wordt uitgereikt, maar aan een werkgeversorganisatie.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.