STUK-nieuws!

Trouwe bezoekers van de STUK-website hebben het ongetwijfeld al gemerkt: de website zit sinds gisteren in een nieuw kleedje. Frisser en toch even duidelijk. Met meer aandacht voor beelden, zonder het gebruiksgemak uit het oog te verliezen. En met een homepage waarop je in 1 kleurrijke, heldere oogopslag de weg vindt naar alles wat je in STUK kan beleven. Wij vinden de make-over alvast geslaagd. Wat is jullie mening?

Na een lange, zonnige zomer worden de deuren van het STUKcafé opnieuw wagenwijd open gegooid. Vanaf nu kan je weer elke dag genieten van lekkere dranken, de juiste muziek en een gezellige sfeer. Vanaf volgende week kan je weer een hapje eten, met een nieuwigheid: het STUKcafé biedt ook stoofpotjes aan, zowel met vlees als vegetarisch. Van stoofvlees met blauwe Chimay tot quorn-au-vin, maar ook de pasta’s, soepen, broodjes en chili’s zijn terug van weggeweest.

Een nieuw schooljaar, een nieuwe website én de heropening van het STUKcafé… Het bruist weer bij STUK! Allen daarheen!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.