Natuurpunt Oost-Brabant presenteert: De Nieuwe Wildernis

De Nieuwe Wildernis is een adembenemend natuurspektakel, een film voor het hele gezin. De film gunt je een unieke blik op de wondermooie natuur van bij ons. De hoofdrolspelers zijn geen acteurs, maar dieren: extraverte konikpaarden, oogverblindende ijsvogels en een jong vossengezin. Je volgt hen door de vier seizoenen terwijl ze aangrijpende, verterende, maar vaak ook humoristische momenten beleven.

Als beheerder van Vlaamse natuurgebieden vindt Natuurpunt het belangrijk om de natuur in de schijnwerpers te wetten. De winst van de film in Vlaanderen gaat naar de ontwikkeling van het Grote Netewoud, een verzameling van natuurgebieden in het hart van de Kempen. Ze vormen een thuis voor otters, bevers en zwarte ooievaars. Kortom, een Vlaams stukje wildernis.

Kinepolis en EMS Films schenken per verkocht ticket 1 euro aan Natuurpunt. Ga vanaf 25 september 2013 kijken en steun de natuur.

De voorstellingen vinden plaats in Kinepolis Leuven elke dag vanaf 25 september t.e.m. 1 oktober. Op 26 september vindt een speciale voorstelling plaats om 19.30 met voorwoord door Hugo Abts, voorzitter van Natuurpunt Oost-Brabant.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.