Voorstelling ‘Leivese Lexicon’ in China

De Leivenieër Paul Muylaert die neivest ze wêrk uek nog es veizitter es van de leivese liberoole, (de partie Leuven+/Open VLD), aa on ze gemènteroodslid Rik Daems, die up offisjieil beziek gink noo China, de updracht gejeive vei de “Leivese Lexicon” doo te prezenteire en er vei te zerge da z’in de teukomst et Leives dialekt in Peking gon onderwoëze on potensjieil teukomstege Leivese studente.

De Leuvenaar Paul Muylaert die naast zijn werk ook nog eens voorzitter is van de Leuvense liberalen (de partij Leuven+/Open VLD), had aan zijn gemeenteraadslid Rik Daems, die op officieel bezoek ging naar China, de opdracht gegeven om daar de Leivese Lexicon voor te stellen en er zorg voor te dragen dat ze in de toekomst in Peking het Leuvens dialect gaan onderwijzen aan potentiële Leuvense studenten.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.