Twintig jaar Cirkus in Beweging

Ondanks het mindere weer waren gisteren talrijke leden en sympathisanten van Cirkus in Beweging naar het park bij het Arenbergkasteel afgezakt om te genieten van de acts, een hapje te eten en te drinken en herinneringen op te halen aan twintig jaar Cirkus in Beweging. Even dreigde de regen roet in het eten te strooien, maar gelukkig bleef het bij een klein buitje dat de evenwichtskunstenaar zonder moeite trotseerde. Hoogtepunt was de dernière van de Ensorfanfare: de allerlaatste opvoering van deze voorstelling kon op een uitbundig applaus rekenen, terwijl sommige mensen uit het publiek een dansje plaatsten samen met de artiesten.

Voor mij was het een bijzonder moment, want ik was ook aanwezig op de allereerste opvoering tijdens het Circusfestival 2010 op de Bruul en zag de fanfare vervolgens opnieuw aan het werk tijdens Circus en Co in 2011. Het kleine meisje van toen, paste nog amper in haar kostuum. Wat vliegt de tijd! Op naar de volgende twintig jaar Cirkus in Beweging!

Enkele sfeerbeelden:

20 jaar Cirkus in Beweging met Dernière Ensorfanfare

20 jaar Cirkus in Beweging met Dernière Ensorfanfare

20 jaar Cirkus in Beweging met Dernière Ensorfanfare

20 jaar Cirkus in Beweging met Dernière Ensorfanfare

20 jaar Cirkus in Beweging met Dernière Ensorfanfare

20 jaar Cirkus in Beweging met Dernière Ensorfanfare

20 jaar Cirkus in Beweging met Dernière Ensorfanfare

20 jaar Cirkus in Beweging met Dernière Ensorfanfare

20 jaar Cirkus in Beweging met Dernière Ensorfanfare

20 jaar Cirkus in Beweging met Dernière Ensorfanfare

Meer foto’s op flickr.

Enkele filmpjes:

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.