Braderie “Tiense om te zien”

Op 28 september 2013 gaat de tweede hernieuwde Braderie “Tiense om te Zien” van start. De editie van vorig jaar was een succes. Dit jaar belooft nog beter te worden.

Deze braderie wordt samen met UNIZO Vlaams-Brabant en stad Leuven georganiseerd naar aanleiding van de 26ste dag van de klant. Naast een schitterend programma zullen er ook vele geschenken zijn voor de bezoekers, zowel voor de mama’s en de papa’s als voor de kinderen.

Voor de handelaars van de Boven TienseStraat (BTS) staat de braderie in het teken van het Vesalius project dat deze wijk ongetwijfeld een nieuwe boost zal geven. De handelaars hebben mee nagedacht over dit project en zijn dan ook verheugd dat dit in grote mate aan hun behoeften voldoet. De handelaars van de BTS stellen nu al vast dat er meer winkels bijkomen dan er weggaan en de werken moeten nog beginnen.

UNIZO dat al jaren aandacht vraagt voor handelskernversterking, is ook opgetogen met deze nieuwe impuls voor de wijk. UNIZO en BTS vragen verder aandacht voor een verschillende benadering van het handelsbeleid voor de handelaars gelegen in de verbindings- en aanloopstraten en het kernwinkelgebied.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.