Nacht van de Fair Trade – Fair trade in woord en muziek!

Met de Nacht van de Fair Trade wordt in Leuven op vrijdag 4 oktober de Week van de Fair Trade in gang geschoten. Ook bij deze zesde editie bieden 30CC, Miel Maya Honing, Oxfam-Wereldwinkels Regio Leuven en Colora festival een gevarieerd programma van woord en muziek aan. (H)eerlijke hapjes mogen hierbij uiteraard niet ontbreken.

De avond start met een vijftal poetry slammers, die een gevarieerd en eerlijk spoken word programma brengen. Het charismatische duo Sousou & Maher Cissoko, een Zweedse zangeres en een Senegalees op kora, brengt groovy West-Afrikaanse muziek met invloeden uit reggae, mbalax, pop en blues. Sinds de release van hun debuutalbum ‘Adoun’ in 2008 deelden ze het podium met grote namen als Toumani Diabaté, Amadou & Mariam en Salif Keita. Tropical Discotheque Soundsystem sluit de avond af.

Afspraak op vrijdag 4 oktober, om 20.00 uur in de Stadschouwburg! Tickets verkrijgbaar via www.30CC.be.

Meer informatie.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.