Stil Vinyl

Op 11 oktober gaat de expo Stil Vinyl in premiere in de Bib Leuven.  Stil Vinyl is de opvolger van Graphic poem, de expo die vorig jaar nog de cover van Focus Knack sierde.

15 Bekende Vlamingen delen een anekdote die samenhangt met een dierbare muzikale herinnering. 15 Tekenaars ontwerpen op basis van de anekdote een nieuwe LP-hoes voor de bijhorende soundtrack. Tijdens het productieproces converseren tekenaars en BV’s met elkaar op een besloten forum onder een pseudoniem. Want van wie precies de anekdote komt houdt de organisatie tot het einde der tijden… STIL.

De tekenaars
Maarten Vande Wiele, Nix, Lectrr, Simon Spruyt, Steven Dhondt, Bart Schoofs, Sam De Buysscher, Shamisa Debroey, Ilah, Inne Haine, Jeroen Janssen, Delphine Frantzen, Kim Duchateau, Melvin en Maarten De Saeger.

De BV’s
Rudi Vranckx, Frieda Van Wijck, Ianka Fleerackers, Gilda De Bal, Steven Van Herreweghe, Tomas De Soete, Marc Herremans, Vic De wachter, Sofie Dumont, Sidi Larbi Cherkaoui, Eppo Janssen, Bartel Van Riet, Eva Daeleman, Roos Van Acker en Lieve Blancquaert.

De expo loopt in de Bib Leuven van donderdag 10 oktober 2013 t.e.m. zaterdag 30 november 2013.
www.leuvenstript.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.