STUK START bereikt meer dan 5.000 bezoekers

STUK heeft het seizoen met succes afgetrapt. STUK START, het driedaags gratis openingsfestival dat plaatsvond van 25 tot 27 september, lokte zo’n 3.100 toeschouwers voor de culturele activiteiten. Daarnaast zakten we meer dan 2.000 jongeren af naar het STUK STARTfeest op donderdagavond. STUK START is gratis en biedt gedurende drie dagen een staalkaart van wat STUK tijdens de rest van het seizoen te bieden heeft. Het is een unieke kans om op een aangename manier met STUK kennis te maken. Zowel de studenten als de inwoners uit de Leuvense regio behoren tot de doelgroep.

Blikvangers uit het uitgebreide programma waren: Viva la naturistera├žion!, een beeldende theatervoorstelling over de geschiedenis van het naturisme van het Nederlandse De Warme Winkel & De Utrechtse Spelen, het concert van Sir Yes Sir en Roselien die hun ‘guilty pleasures’ opbiechtten, een filmreeks met de beste films van Ryan Gosling en Lecture for Everyone van Sarah Vanhee waarbij de Vlaamse kunstenares inbreekt bij belangrijke, besloten bijeenkomsten en daar een lezing geeft die iedereen aanspreekt. In Leuven ging ze hierbij o.m. op bezoek bij het schepencollege van de Stad Leuven en bij een meeting in Imec…

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.