OpeningsUUR KULtUUR: concert Bent Van Looy

Afspraak op 9 oktober 21u voor het OpeningsUUR KULtUUR met Bent Van Looy!

Bent Van Looy is natuurlijk de wonderbare Das Pop-frontman (en Soulwax drummer, en ‘slimste mens’, en stijlicoon, en wijnkenner, en ‘sokophouder’…). Maar nu is Bent Van Looy klaar met zijn bezwerende solodebuut: ‘Round The Bend’. Persoonlijke songs, gebaseerd op sierlijke piano-lijnen. De nieuwe liedjes van Bent zijn ook geen restjes van of naast Das Pop. Gegroeid en uitgetest in Parijs en opgenomen in L.A. met producer Jason Falkner (van o.a. Air, Beck, Paul McCartney …).

Praktisch
Pieter De Somer-aula (PDS), Debériotstraat 24
Gratis voor studenten met Cultuurkaart KU Leuven, anderen: 15 euro
Online tickets

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.