Oratoriënhof

Het was weer heel lang geleden dat we een bezoekje hadden gebracht aan het OratoriËnhof. Gek eigenlijk want dit italiaans restaurant heeft veel troeven. Zo is er het leuke terras en de grote ramen die je altijd een mooi zicht op de tuin geven.

Als hapje bestelden we een bruschetta. Heerlijk verse tomaatjes, een beetje look en héél veel smaak. Een goed begin. Daarna kozen we beide voor een klassieke pizza hoewel er ook huisgemaakte pasta’s op de kaart stonden. Mijn exemplaar met ruccola en italiaanse ham was geslaagd en de suggestie pizza met aubergines en spek kreeg ook de goedkeuring van mijn tafelgenoot. Omdat het weekend voor de deur stond, trakteerden we onszelf nog op een lekkere tartufo nera en een torta della nonna. Een heerlijke afsluiter van een lekkere maaltijd. De rekening van € 52,00 vonden we dan ook niet overdreven.

Uit het oog is niet langer uit het hart, we gaan zeker nog eens terug.

Praktisch
Mechelsestraat 111, 3000 Leuven
016 22 81 05

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.