Afsluiting Kapucijnenvoer van maandag 7 tot en met vrijdag 11 oktober

Op maandag 7 oktober start de aannemer op de Kapucijnenvoer tussen de Arthur de Greefstraat (kruispunt zelf niet inbegrepen) en Janseniusstraat (kruispunt zelf wel inbegrepen) met de aanleg van de fundering van de straat. Aansluitend wordt normaal gezien op donderdag 10 oktober of vrijdag 11 oktober de onder- en toplaag asfalt aangelegd. Deze timing kan echter door de weersomstandigheden aangepast worden.

Tijdens de funderings– en asfalteringswerken zal de straat gedurende de hele week volledig afgesloten worden voor alle auto- en fietsverkeer. De omleiding stadinwaarts zal verlopen via de Arthur de Greefstraat I Heilige Geeststraat I Sint-Jacobsplein I Kapucijnenvoer.

‘t Is tegenwoordig een hele uitdaging om je op wielen te verplaatsen in het Leuvense. Hopelijk betekenen al deze werken een gevoelige verbetering voor de toekomst.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.