Binnenkort opening India House Leuven

Aansluitend bij de start van europalia.india opent op 5 oktober 2013 India House Leuven zijn deuren met een heel gevarieerd programma. India House Leuven is een initiatief van de stad Leuven, de KU Leuven en andere belanghebbenden zoals culturele en sociale organisaties, de bedrijfswereld en particulieren met bijzondere interesse voor de samenwerking tussen India en België.

India House Leuven wordt gehuisvest in de Romaanse Poort, Brusselsestraat 63 in Leuven. Het wil een huis voor ontmoetingen zijn tussen Leuvenaars en Indiërs op doortocht of wonend in België en een knooppunt voor allerhande activiteiten die Leuvenaars en Indiërs bij elkaar brengen. India House Leuven zal hiervoor tal van activiteiten organiseren op vier domeinen: economisch, academisch, cultureel en sociaal.

Vanaf oktober laat India House Leuven je de immense culturele rijkdom van India ontdekken aan de hand van een gevarieerd programma met tentoonstellingen, muziek- en dansvoorstellingen, filmevenementen, literaire ontmoetingen en allerhande workshops.

Op de website www.indiahouseleuven.be vind je het volledige programma van het najaar.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.