M trakteert de studenten

Wie beweert dat studenten enkel warmlopen voor bier, cantussen en kotfeestjes? M weet wel beter. Daarom voert het op 16 oktober, een studentenactie in samenwerking met De Standaard, waarbij studenten de kans krijgen één jaar lang waardevolle kunst en cultuur op te snuiven en dit voor geen geld.

Studenten kunnen een speciale bon uit De Standaard van 16 oktober, samen met 5 €, inruilen voor een M-bassadeurskaart waarmee ze een jaar lang de tentoonstellingen in M kunnen bezoeken of de activiteiten bijwonen. Daarop worden zij, als M-bassadeur (vriend van het museum), als eerste uitgenodigd. Bovendien ontvangen ze samen met de M-bassadeurskaart een waardebon waarmee ze gratis één vriend kunnen meebrengen tijdens één van hun museumbezoeken.

Jongeren en studenten zijn voor M een belangrijke doelgroep. Schepen van cultuur en voorzitter van M, Denise Vandevoort:
M is de ideale plek om jongeren de beeldcultuur van gisteren en vandaag te laten ontdekken. Ze kunnen proeven van kunst en cultuur de regio en uit de hele wereld. Toch zijn jongeren en studenten geen evidente doelgroep. Een museumbezoek is niet altijd hun top of mind. Als M is het onze missie om zoveel mogelijk drempels weg te werken. Dit door prikacties te organiseren, zoals deze.

Cultuur is een feest
Wie op 16 oktober naar de binnentuin van M komt, mag zich aan nog meer verrassingen verwachten. De Standaard trakteert er tussen 17:00 en 20:00 met live muziek, een gratis pak friet en pint.

Bieke Verlinden, schepen van studentenzaken:
Het is belangrijk dat studenten mee proeven van het rijke gamma van activiteiten dat in Leuven plaatsvindt. We investeren als stadsbestuur in verschillende kortingen op vlak van sport, cultuur en vrije tijd. Met de actie van vandaag kunnen studenten bovenop de speciaal voor hen verminderde tarieven ook nog eens 1 jaar lang M-bassadeur worden. Door deze kaart op maat kunnen de studenten genieten van activiteiten voor en door studenten… Een unieke kans en zeker de moeite waard!”

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.